Запущені замість метро на Теремки автобуси змінять маршрут. КАРТА

автобус,київ

Із 12 грудня вносяться зміни в роботу тролейбусного маршруту №12 та автобусного маршруту №2-М, який поєднує станції метро " Либідська " та "Теремки".

Як повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА, рух автобусів маршруту № 2-М у напрямку станції метро "Либідська" буде організовано без заїзду на проспект Науки та вулицю Саперно-Слобідську.

Зупинка автобусів здійснюватиметься на діючій зупинці міського пасажирського транспорту загального користування "Деміївський провулок" на проспекті Голосіївському.

Запущені замість метро на Теремки автобуси змінять маршрут 01

Рух тролейбусів маршруту № 12 у напрямку станції метро "Васильківська" буде організовано без заїзду на проспект Валерія Лобановського.

Запущені замість метро на Теремки автобуси змінять маршрут 02

Як повідомлялося, тимчасовий автобусний маршрут №2м "Кібернетичний центр – ст. м. "Теремки" – ст. м. "Либідська" запустили минулого тижня через закриття руху частиною "синьої" гілки столичного метро. На ньому має працювати 60 автобусів з інтервалом руху 1 хв.

Крім нього запустили тимчасовий тролейбусний маршрут №43к "Кібернетичний центр – ст. м. "Либідська". На ньому має працювати 20 тролейбусів з інтервалом у 3 хв.

Автор: Михайло Орлюк