Путініст Охлобистін розповів про обстріл в Україні та зізнався, що майже ніколи не вдягає бронежилет: "Вб’є так вб’є"

Читать на русском

Путініст Охлобистін розповів про обстріл в Україні та зізнався, що майже ніколи не вдягає бронежилет:

Путініст Охлобистін розповів про обстріл в Україні та зізнався, що майже ніколи не вдягає бронежилет: "Вб’є так вб’є"

Скандальний російський актор Іван Охлобистін, який підтримує геноцид українців та Кремль, вперше описав, як "ледь не загинув" в Україні. Артист розкрив, що це трапилося на "Миколаївському напрямку", коли авто терористів зіштовхнулося з "українською ДРГ" (диверсійно-розвідувальною групою).

Охлобистін до того начебто багато місяців не носив бронежилет, але того разу чомусь вирішив потурбуватися про свою безпеку. Пропагандистський актор запевнив, що готовий загинути, тиняючись чужою країною.

Така перспектива для путініста звучить краще, ніж смерть від хвороби.

"Так сталося, що ми напоролися на ДРГ. І, ну, ми – є, ДРГ – ні... І справді, ось, прилетіло. Мені подарував перед цим Сладков свій бронік. Я довго його не одягав. Не було перспективи, що ми потрапимо в кашу", – поділився кремлівський блазень.

 qrxiquiuqiezant

Він зізнався, що їздив без захисту десь в регіоні "Миколаївського напрямку", ймовірно, на півдні України в окупованих містах, щоб привезти "подарунки дітями" і молитовник терористам.

"Я якось завжди на пані Вдачу (сподівався – ред). Вбʼє так вбʼє. Що мене попереду чекає? Альцгеймер, простатит. А тут так красиво, за державу, ще й з пушками", – помріяв про свою смерть Охлобистін.