Онука Олексія Данилова з’явилася на прем’єрі фільму про Емі Вайнгаус у Києві

Читать на русском

Онука Олексія Данилова з’явилася на прем’єрі фільму про Емі Вайнгаус у Києві

Онука Олексія Данилова з’ явилася на прем’єрі фільму про Емі Вайнгаус у Києві

У Києві стартував показ довгоочікуваного байопіка про культову британську співачку з "клубу 27".

У столиці, 9 квітня, у кінотеатрі "Оскар" відбувся допрем’єрний показ біографічної музичної драми "Емі Вайнгауз: Back To Black". Фокус відвідав подію.

На вечірці з нагоди прем’єри зібралися представники ЗМІ, блогери, відомі ведучі та артисти. Серед гостей були помічені Мирослава Мандзюк, Катерина Солонар, Ганна Малиновська, співачка Маша Данилова та багато інших.

 ekikdiqrqidqtant

Фільм розповідає історію життя співачки, володарки "Греммі", автора культових хітів "Rehab" та "Back to Black" Емі Вайнгауз, яка померла у віці 27 років. Співачка, яка здобула всесвітню славу, проте з 14 років мала наркотичну залежність.

Почати зйомки фільму збиралися ще в 2011 році, відразу після смерті співачки. Проте робота над картиною постійно переносилися. У 2018 році було укладено договір на зйомки фільму з маєтком, де мешкала співачка. Режисером фільму стала 57-річна британська кінорежисерка Сем Тейлор-Джонсон, а сценарій до фільму створив 70-річний американський письменник-сценарист Метт Грінхалг. Зйомки фільму тривали з січня до квітня 2023 року в Лондоні.

Головну роль у фільмі про Емі Вайнгауз зіграла 27-річна британська актриса Маріса Абела, відома за фільмами "Барбі" та "Фіктивний агент". Також у біографічному фільмі зіграв 33-річний англійський актор Джек О’Коннелл, відомий глядачеві проектами "Нескорені", "Від дзвінка до дзвінка": він виконав роль чоловіка співачки Блейка Філдера-Сівіла.

Катерина Солонар

Мирослава Мандзюк

Тимофій Музичук

Маша Данилова

Марина Александрова (СКАРЖЕНА)

Таня Карікова

Марина Арістова

Макс Гордєєв

Інна Гордєєва

Яна Винниченка

Олег Борисов, Катерина Солонар

зліва Владлена Дедкова