Блогер із Луганська Всеволод Філімоненко знявся в пропаганді про "наркотизацію" ЗСУ

Читать на русском

Блогер із Луганська Всеволод Філімоненко знявся в пропаганді про

Блогер із Луганська Всеволод Філімоненко знявся в пропаганді про "наркотизацію" ЗСУ

Блогер із Луганська Всеволод Філімоненко, який нині мешкає у Швеції, знявся в ганебній російській псевдодокументалці під назвою "Зеленський і його бойові наркомани". 45-хвилинний фільм, який вийшов в ефірі федерального "Первого канала", дискредитує ЗСУ фейками про "тотальну наркотизацію української армії".

Філімоненка ж у стрічці презентують як "активіста Євромайдану", а сам зрадник радо бреше про те, як під час Революції Гідності людей нібито "накачували наркотиками" – усе в дусі класичної роспропаганди. На "документалку" звернув увагу керівник Центру протидії корупції (ЦПК) Віталій Шабунін, проти якого та очолюваного ним ЦПК у 2017 році велася кампанія з дискредитації, а одним із її активних учасників, власне, і був проросійський блогер. Про це пише "Детектор Медіа".

Відомо, що стрічка була знята російським продакшном "Ковчег", а її продюсером виступив Олексій Кошевий.

Про "журналіста" з Луганська у фільмі говорять: "За кілька років після "державного перевороту" Філімоненку довелося бігти з України. Лише опинившись у Швеції, він вирішив розкрити одну із таємниць шаленої відваги протестувальників на Майдані та їхнього бажання перемогти. Навіть ціною власного життя".

Блогер із Луганська Всеволод Філімоненко знявся в пропаганді про  qkxiqdxiqzridqxant

Так, Філімоненко, за усіма канонами кремлівської методички, роповів на камеру про те, як на Майдан у 2013 році "масово і в необмеженій кількості постачали наркотики".

Окрім того, як зʼясувалося зі слів блогера-брехуна, українцям у чай підмішували допінг, після якого "не хотілося спати і хотілося протестувати, скакати, вступати у сутички з поліцією".