Від суспільної відповідальності до активної підтримки

Picture

В умовах війни солідарність і підтримка армії стають особливо важливими аспектами. Тому донати та допомога у будь-якому вигляді мають вирішальне значення для захисту нашої країни, для забезпечення безпеки громадян і для зміцнення миру в суспільстві. Підтримка збройних сил є виразом патріотизму та громадянської відповідальності. Коли громадяни та організації вкладають свої ресурси в армію, вони демонструють свою готовність захищати свою батьківщину.

Це також допомагає зміцнити єдність народу у складні часи та підтримати дух національної солідарності. Уся наша країна довела партнерам та іншим, що ми горою стоїмо за своє до останнього. Ось приклад того, що треба продовжувати боротися за свою рідну землю, за своїх людей та за своє благополуччя. Нещодавно з ініціативи небайдужих з роти «Вовки» була організована допомога для наших хлопців та дівчат на фронт. До неї, не гаючись, доєдналася команда на чолі з депутатом Броварської міської ради, Олександром Казаковим. Завдяки оперативності, до воїнів з 127-го батальйону та 44-ої бригади були відправлені продукти харчування, лікарські засоби, засоби особистої гігієни і генератори. Скоро ця гуманітарна допомога буде доставлена нашим хлопцям та дівчатам на фронт.

Допомога ЗСУ це не тільки про забезпечення зброєю, амуніцією та воєнним приладдям. Не треба забувати, що на фронті за нас воюють наші люди, яким потрібні звичайні та повсякденні речі. Допомагати нашій армії у такий спосіб може кожен, прикладом є чисельна кількість добровольців, волонтерів, медійних людей та посадових осіб. Треба завжди памʼятати, що все починається з малого, а потім зростає у щось велике і значуще. Тому наша зібраність і згуртованість підживлює не тільки надію у щасливе майбутнє, а й бадьорить героїв, що стоять камʼяною стіною, стикаючись віч-на-віч з ворогом.

Тому беремо приклад з таких хлопців з роти «Вовки» та Олександра Казакова з його командою. Доєднуємося до подібних ініціатив, підтримуємо волонтерів та добровольців і сміливо крокуємо до перемоги!