В окупованому Генічеську кадировців розмістили в автошколі, - "Атеш"

Читать на русском

В окупованому Генічеську кадировців розмістили в автошколі, —

В окупованому Генічеську кадировців розмістили в автошколі, — "Атеш"

В окупованому селі Новоолексіївка, передмісті Генічеська Херсонської області, кадировці облаштувалися в місцевій автошколі. Зокрема там зафіксовано 13 окупантів, періодично до пункту базування підвозять продукти.

Про це 5 квітня повідомили у воєнному русі українців та кримських татар "Атеш". У "Telegram"-овому каналі руху також було оприлюднено фото автошколи на вулиці Дружби Народів у Новоолексіївці, де розмістилися кадировці.

У кадр потрапив "спринтер" окупантів із символом "Z".

"Ми продовжуємо відслідковувати переміщення окупантів у Херсонській області. Наші агенти виявили, що в автошколі Генічеського району, що відкрилася, розмістилися кадировці. У ході спостереження зафіксовано 13 осіб особового складу, а також помічено періодичне постачання продуктів", – йдеться в повідомленні "Атеш".

В окупованому Генічеську кадировці розмістилися в автошколі: в  qrxiquiuqiruant

Партизани також вказали координати місця дислокації кадировців: 46.22730, 34.64331, та зробили застереження усім загарбникам:

"АТЕШ" наполегливо рекомендує військовослужбовцям ЗС РФ та іншим прихильникам путінського режиму залишати територію України, а всім небайдужим – приєднуватись до нас та протистояти беззаконню рашистів. Нагадуємо, що нашою ціллю є лише російські військові об’єкти та військовослужбовці".

Охочі можуть зв’язатися координатором "Атеш" для отримання подальших інструкцій, додали в русі.

В окупованому Генічеську кадировці розмістилися в автошколі: в