Представників ЗМІ запрошують на презентацію результатів дослідження "Регіональна журналістика України в розбудові толерантного інформаційного простору" (АНОНС)

Представників ЗМІ запрошують на презентацію результатів дослідження

Представників ЗМІ запрошують до обговорення результатів результатів дослідження "Регіональна журналістика України у розбудові толерантного інформаційного простору", яке проводилося на у лютому-березні 2024 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зустріч відбудеться 26 квітня з 12 до 14 години у приміщенні психологічного центру "Альтера" за адресою: м. Київ, вул Кожум’яцька, 2 (метро Контрактова площа. Вартість квитків компенсується).

Захід проходитиме у форматі медіакав’ярні, де за чашкою кави відбудеться спілкування з колегами.

Форма для реєстрації: https://forms.gle/Ticax3qXND3o3Rd87

Результати опитування дадуть відповіді на питання:

  • Які професійні наслідки спричинила війна для журналістів локальних медіа?
  • Наскільки поширений доступ до рішень організацій місцевого самоврядування і наявний публічний діалог щодо вразливих груп населення в громадах?
  • Як висвітлюються теми різних соціально вразливих груп?

Які знання, потреби в інформації щодо толерантного висвітлення чутливих тем і вразливих груп потребує журналістське середовище в різних регіонах?

Учасникам заходу буде запропоновано доєднатися до дискусії щодо ідеї створення "Всеукраїнської коаліції регіональних медіа за толерантний інформаційний простір".

Під час обговорення будуть порушені такі питання:

  • які основі спільні проблеми, потреби та виклики об’єднують регіональних журналістів з різних областей України?