Безугла заявила, що добровільно написала заяву про вихід зі "Слуги Народу"

Picture

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Народна депутатка України Мар’яна Безугла заявила, що написала заяву на вихід з фракції та партії "Слуга Народу". Про це вона написала в Facebook.

"Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину", – написала Безугла.

Зазначимо, що у Верховній Раді Безугла залишиться як нардеп-мажоритарник.

Мар’яну Безуглу обурило, що від неї буцімто вимагають мовчати, "що комітет нацбезпеки байдикує, хто і що творить у комітеті". Також вона невдоволена, що від неї вимагають "мовчати не лише зовні, а й усередині".

"Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статус-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна!" – повідомляє Безугла.

Раніше у ЗМІ повідомили, що відкликання Марʼяни Безуглої з посади заступниці голови комітету Верховної Ради з нацбезпеки ініціювала народна депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Фріз. Це сталось після того, як на комітеті довгий час обговорювали, що "хтось робить зливи журналістам і треба з цим розібратись".

Підготував: Сергій Дага