a3f.in.ua

У Бучі пройде заключний етап чемпіонату Київщини з рукопашного бою

У Бучі пройде заключний етап чемпіонату Київщини з рукопашного бою

У п’ятницю, 30 серпня, у Бучі відбудеться фінальна частина чемпіонату Київщини з рукопашного бою пам’яті Героя України генерал-майора Максима Шаповала

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Сьогодні як ніколи актуальними є питання формування військово-політичної безпеки України. Відношення до Збройних сил України її правоохоронних інститутів є частиною престижу Держави. В рамках військово-політичної безпеки сили оборони України та соціальна група молодь є найбільш активними руховими силами.

Проведення чемпіонату України з рукопашного бою пам’яті Героя України генерал-майора Максима Шаповала, в складі команд учасників в більшості представники Сил оборони України, за ініціативи Міністерства молоді та спорту, Всеукраїнської федерації рукопашного бою та за підтримки Головного управління розвідки Міністерства оборони України, дозволить зміцнити взаємозв’язок між молоддю та Збройними силами України, що, в свою чергу, є фундаментом зміцнення національної безпеки Держави.

Фінальна частина змагань, яка визначить переможців чемпіонату на рівні області, відбудеться 30 серпня 2024 року о 12:00. Місце проведення змагань: м. Буча, Київська область, вул. Шевченка, 14, СК "Академія спорту".

Минулорічний чемпіонат з рукопашного бою, що проходив 8- 9 квітня у Бучанському спортивному комплексі "Академія спорту", був присвячений визволенню Київщини від окупантів та в підтримку Збройних сил України.

У змаганнях 2023 року взяли 200 юних спортсменів у складі команд, організацій та спортивних клубів з міст Буча, Бородянка, Бровари, Біла Церкви, Фастів та Іванків.

Читайте також: У Бучанському спортивному комплексі "Академія спорту" пройшов чемпіонат з рукопашного бою.

Нагадаймо, що шість дослідницьких проєктів учнів Бучанського відділення МАН України увійшли до другого випуску Альманаху-2024, збірник створено в рамках експедиції "Нескорена Україна", започаткованої 24 лютого 2023 року.