"Все одно нам віддадуть": на росТБ розмріялися про захоплення України

Читать на русском

"Все одно нам віддадуть": на росТБ розмріялися про захоплення України

Російські пропагандисти не припиняють озвучувати свої агресивні наміри щодо України. Вкотре росіяни видали, що мріють повністю захопити Україну.

Також на росТБ продовжують фантазувати про втрати України у війні. Фрагмент абсурдного пропагандистського шоу оприлюднено в Telegram.

Пропагандист Дмитро Лекух, який називає себе "журналістом та політичним оглядачем", видав, що Захід нібито сам придумав план, згідно з яким Україну "віддадуть" державі-терористу Росії.

При цьому він заявив, що цивілізований світ нібито зацікавлений у тому, щоб Росія завдала Україні якнайбільше втрат і руйнувань.

"Вони майбутнє приготували Україні. Це було з самого початку. Куди вони з Києва посольства відвезли? Вони нам її всю віддадуть. Просто завдання зараз – віддати її у максимально роздовбаному стані та з максимальною кількістю знищеного демографічного ресурсу, який теж не хочеться, щоб дістався Росії", – заявив пропагандист.

Кремлівський рупор додав улюблену фразу російських пропагандистів про так званих "англосаксів", які не хочуть, щоб Росії дістався "демографічний ресурс" України.