Мер Одеси жорстко пройшовся по окупантах після удару по місту

Читать на русском

Мер Одеси жорстко пройшовся по окупантах після удару по місту

Мер Одеси жорстко пройшовся по окупантах після удару по місту

Внаслідок ворожого удару було вбито та поранено людей, які відпочивали в районі узбережжя Чорного моря.

Мер Одеси Геннадій Труханов прокоментував ракетний удар по Одесі, якого російські загарбники завдали ввечері 29 квітня.

За його даними, більшість постраждалих просто перебували на прогулянці у районі узбережжя Чорного моря.

"Виродки, тварі, нелюди, паскуди… Я не знаю, як їх ще можна назвати та що їм ще можна сказати… Одеса, люди гуляють біля моря, а вони стріляють, вбивають. От так вони кажуть своїм лохам тупорилим, що вони так захищають нібито себе, вбиваючи людей, вбиваючи дітей. Більше нема чого сказати", – наголосив Труханов.

Міський голова Одеси зауважив, що загарбники цілили по мирних людях, які просто відпочивали після робочого дня: гуляли з маленькими дітьми, з домашніми улюбленцями.

"Не існує слів, що зможуть висловити наше ставлення до тих істот, що обстрілюють наші міста. Росія – країна-терорист", – наголосив Труханов.

Такої ж думки дотримується й військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, який постійно проживає в Одесі. Він вважає, що під час ракетної атаки по Одесі ввечері 29 квітня, під час якої також постраждав екснардеп Сергій Ківалов, російські окупанти спеціально цілилися по місцю скупчення людей.

"Можна по-різному ставитися до Ківалова, але факт залишається фактом – окупанти завдали удару посеред білого дня по цивільному об’єкту, у прогулянковій зоні, де щодня гуляють одесити. Чи був ціллю сам Ківалов, не можу стверджувати, але загинули та постраждали невинні, цивільні люди. "Замок Гаррі Поттера" (палац студентів юридичної академії, – Ред.) це не військовий об’єкт!" – акцентує аналітик.

Він підкреслює, що в цьому місці розташований не тільки "Замок Гаррі Поттера". Навколо дуже багато іншої цивільної інфраструктури – ресторани, пляж, велодоріжки, житлові будинки.

"Балістичною ракетою з касетною бойовою частиною цілеспрямовано били по локації скупчення людей!" – заявив експерт.