Зірка серіалу "Кухня" зізналася, як чоловік-росіянин відкрив їй очі

Читать на русском

Зірка серіалу

Зірка серіалу "Кухня" зізналася , як чоловік-росіянин відкрив їй очі

Українська акторка Катерина Кузнецова, відома за серіалом "Кухня", розповіла про позицію чоловіка-росіянина. До 24 лютого 2022 року знаменитість жила і працювала у Росії, однак після повномасштабного вторгнення вона розірвала усі зв’язки з країною-агресоркою.

Українка познайомилася з коханим Максимом Апліним, російським бізнесменом, у 2017 році. Саме він, ще задовго до повномасштабної війни в Україні, поділився своїм розчаруванням у російській владі та її діях. Зокрема, росіянин був захоплений стійкістю українців після анексії Криму. Про це Кузнецова розповіла в інтерв’ю ведучому Олексію Суханову.

"Він одразу мені сказав: "Ми не будемо жити в Росії". І я йому сказала, що в мене проєкти, як же, я не можу. Він каже: "Катюш, пройде час, ти все зрозумієш, ми поїдемо", – розповіла акторка.

 qkxiqdxiqdeihxant

За її словами, чоловік багато цікавився політикою. Аплін бував у Москві 2-3 місяці на рік, інший час проводив на Шрі Ланці у зв’язку з роботою.

"Він завжди підтримував і мою родину, і мене. Тому він має російський паспорт, але серцем він завжди з Україною", – ділиться Кузнецова.

Зірка додає, що у пари ніколи не виникало суперечок на тлі політичних поглядів. Окрім того, після лютого 2022 року коханий українки викреслив із життя друзів, які підтримують війну та тих, хто "не визначився з позицією".